autoberles 3000ft tol

Kedves Ügyfeleink!

Amennyiben tőlünk bérelnek autót, garantáljuk Önöknek, hogy autóinkban minden esetben teljes körű fertőtlenítést végzünk egy ózonos, ionizációs plazma légtisztító készülékkel.

Autó átadáskor kollégáink maszkot viselnek. Kérjük Önöktől, az autó átvételekor Önök is vegyék fel saját maszkjukat. Amennyiben ez nem áll rendelkezésre Önöknél, cégünk biztosít erre az alkalomra egy eldobható maszkot.

Cabriok

Cabrio bérlés

A Bérautókirálynál mindig gyors és egyszerű a cabrio bérlés!

Érezze a gondtalan szabadságot, az igazi felszabadultságot, a luxust, miközben egy Cabrioban utazik! Béreljen Budapesten a Bérautókirálynál Cabriot és élvezze az élet napos oldalát! Válasszon automata vagy manuális Cabrioink közül és utazzon el vele egy hétvégére, vagy akár egész nyárra a Balatonhoz. Béreljen nálunk, ahol gyors és egyszerű ügyintézés várja.

Hasonló járműkategóriáink: luxusautó bérlés, pickup bérlés


Találatok: 1 - 2 / 2

SMART Roadster 0.7 Softip (Automata)

Egy divatos Cabrio Smart bérlés holnapra? Béreljen a Bérautókirálynál Budapesten, egyszerűen és gyorsan! Városi stílusos sportcabrio igazi ...

bruttó4000 Ft
/nap -tól bérelhető

RENAULT Mégane CC 1.9 dCi Dynamique

Csábítóan piros luxus cabrio bérlés Budapesten a Bérautókirálynál! Íme, piros luxus cabrionk, mellyel izgalmas programokat szervezhet! Csak egy ...

bruttó13000 Ft
/nap -tól bérelhető
A Bérautókirály.hu elérhetőségei

Lovasok.hu Kártya

A Bérautókirály.hu elérhetőségei